(0 artikelen) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Wijnleverancier

Wijnleverancier

Het assortiment van Luisterwijnen kenmerkt zich door pure, natuurlijke en intense wijnen. Afkomstig van kleine producenten, echte boeren, die vanuit hun passie te werk gaan. Ze zijn trouw aan regionale tradities, maar combineren deze wel met moderne technieken. Luisterwijnen selecteert authentieke wijnen op basis van het terroir en de karakteristieke smaakkenmerken van de druivenrassen. Bekijk het assortiment.

Luisterwijnen levert wijnen aan horeca, zakelijke markt en particulieren.


Horeca:

Peter heeft meer dan 13 jaar horeca-ervaring en weet als geen ander welke keuzes van belang zijn om de juiste wijnen te selecteren. Hij luistert niet alleen naar uw verhaal, maar kijkt ook naar de filosofie van het bedrijf, de kaart van de keuken, de vakkundigheid van uw personeel, de prijsopbouw en natuurlijk naar een veelzijdig aanbod voor uw gasten.

Luisterwijnen heeft een veelzijdig assortiment, een hoog serviceniveau en flexibele levermogelijkheden. Peter adviseert u graag bij het maken van de wijnkaart, geeft wijn(verkoop)training aan uw personeel en bekijkt samen met u de extra verkoopmogelijkheden in uw bedrijf.

 
Zakelijke markt:
Bent u op zoek naar lekkere wijn voor de vrijdagmiddagborrel, een relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk, dan komt Peter graag bij u langs om de mogelijkheden te door te nemen en natuurlijk te laten proeven. Peter heeft in de loop der jaren een mooi netwerk opgebouwd met ambachtelijke kaas-, vis- en broodspecialisten die met hun bijzondere producten uw wijngeschenk een extra smaakdimensie geven. Uiteraard passend bij de door u geselecteerde wijn(en).

Ook is het mogelijk Luisterwijnen in te schakelen voor een wijnworkshop voor uw personeel of relaties.

Particulieren:
Ook als particulier kunt u terecht bij Luisterwijnen. Regelmatig organiseert Luisterwijnen proeverijen op verschillende locaties. Hier kunt u geselecteerde wijnen proeven en tevens bestellen.

Luisterwijnen is gevestigd in Oostzaan. Op afspraak kunt u hier ook wijnen proeven en kopen.

Volg Luisterwijnen op Facebook om op de hoogte te blijven van de proeverijen of kijk hier voor een actueel overzicht.