(0 artikelen) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Assortiment

Rooster  Lijst 

3 Artikel(en)

per pagina
 1. Cap Cette Picpoul de Pinet

  Cap Cette Picpoul de Pinet

  € 8,75

  Ten zuid-westen van Zuid-Franse stad Montpellier ligt het Etang de Thau. Dit strandmeer, slechts gescheiden van de Middellandse Zee door een landstrook van een paar kilometer breed, is een belangrijke plek voor de teelt van allerhande 'coquillage', waaronder mosselen, St jacobs schelpen en natuurlijk oesters. Aangrenzend ligt het wijngebiedje Picpoul de Pinet. De witte druif Picpoul doet het hier erg goed, omdat het hier zo dicht bij de zee gevoelig koeler is dan meer landinwaarts. De wijn die hier vandaan komt gaat fantastisch samen met de schelpdieren uit het meer.

  Meer Informatie
 2. Mas de la Rime Blanc

  Mas de la Rime Blanc

  € 16,95

  Het relatief kleine domaine Mas de la Rime ligt 10 km ten westen van de stad Montpellier in de Languedoc. De wijngaarden liggen op 100 meter boven zeeniveau in een zonovergoten klimaat. De koele zeewind zorgt voor voldoende afkoeling, en de kleigrond is rijk aan kalksteen. Dit type grond zorgt voor meer mineraliteit in de wijn. De Mas de la Rime Blanc heeft gedeeltelijk 4 maanden op Franse eiken vaten gerijpt, waardoor de wijn een subtiele, niet te overheersende, houttoets heeft gekregen.

  Meer Informatie
 3. Mas de la Rime Rouge

  Mas de la Rime Rouge

  € 17,95

  Het relatief kleine domaine Mas de la Rime ligt 10 km ten westen van de stad Montpellier in de Languedoc. De wijngaarden liggen op 100 meter boven zeeniveau in een zonovergoten klimaat. De koele zeewind zorgt voor voldoende afkoeling, en de kleigrond is rijk aan kalksteen. Dit type grond zorgt voor meer mineraliteit in de wijn. Het relatief kleine domaine Mas de la Rime ligt 10 km ten westen van de stad Montpellier in de Languedoc. De wijngaarden liggen op 100 meter boven zeeniveau in een zonovergoten klimaat. De koele zeewind zorgt voor voldoende afkoeling, en de kleigrond is rijk aan kalksteen. Dit type grond zorgt voor meer mineraliteit in de wijn. De Mas de la Rime Rouge heeft een houtrijping van 10 maanden gehad op Frans eiken.

  Meer Informatie

Rooster  Lijst 

3 Artikel(en)

per pagina